Secoh, garance kvality

Moderní dmychadla značky SECOH pracují na systému elektromagnetické indukce. Hnací jednotka dmychadel je složena ze dvou cívek, mezi nimiž je umístěn permanentní magnet, který zastává funkci rotoru. Konce magnetu jsou připojeny na středy vysoce kvalitních membrán, které jsou upevněny v držáku membrán. Držáky membrán jsou dále napojeny na sací a výfukové ventily. Při přivedení střídavého proudu do cívek se mezi nimi indukuje napětí, které zapříčiní pohyb permanentního magnetu, který způsobuje pohyb membrán, čímž je vytvářeno střídavě sání a výtlak vzduchu.

Tento princip dmychadla, které je vyrobeno za použití komponentů nejvyšší kvality umožňuje provoz bez nutnosti použití oleje. Na rozdíl od levnějších dmychadel vyžadují dmychadla značky SECOH minimální nároky na údržbu. Pro dlouhou životnost byly využity membrány té nejvyšší kvality. Dmychadla na rozdíl od konkurenčních produktů vydrží nepřetržitý provoz po dobu vyšší než 20 000 hodin. Provoz není nikterak nákladný, dmychadla jsou velmi ekologická a úsporná, jelikož mají nízký příkon. Kromě kvalit v ohledu funkčnosti disponují dmychadla také kvalit v ohledu komfortu okolí. Hnací jednotka je od krytu dmychadla oddělena silentbloky, které eliminují vibrace a celkový provoz dmychadel je velice tichý.

Koupí dmychadla značky SECOH tedy získáte dmychadlo nebývalé kvality. Díky kvalitnímu provedení dmychadla je dmychadlo téměř bezporuchové a vydrží mnohem déle než velké množství méně kvalitních dmychadel na trhu. Levnější produkty na trhu mají nízkou životnost a bývají velmi poruchové, pro uživatele je tak podstatně výhodnější pořídit si jedno kvalitní dmychadlo s dlouhou životností, než nakoupit levné nekvalitní dmychadlo, které je již po krátké době nepoužitelné a je třeba koupit nové. Ve finále je pak zákazník, který si zakoupí nekvalitní dmychadlo nucen platit neustále opravy, údržbu a provoz, což ho ve výsledku vyjde podstatně dráž.