Proč Secoh?

Dmychadla značky Secoh si své zákazníky získala vysokou kvalitou, přijatelnou cenou, nízkou hlučností, bezolejovým provozem, tichým chodem a nízkými vibracemi.

Další jejich nespornou výhodou je jejich téměř bezúdržbový provoz – stačí kontrola vzduchových filtrů a výměna membrán asi po 20 000 hodinách provozu.

Značka Secoh nabízí několik řad dmychadel, které se od sebe liší výkonem a velikostí. V nabídce má jak jednomotorová, tak i dvoumotorová dmychadla. Výhodou dmychadel značky Secoh je jejich univerzálnost – dají se používat jak ve vnitřním, tak i ve venkovním prostředí.

Použití dmychadel značky Secoh je široké, závisí zejména na výkonu konkrétního dmychadla. Menší dmychadla z produktové řady Phoe-niX jistě osloví nadšené akvaristy, neboť jsou vhodná pro provzdušňování velkých akvárií i menších zahradních jezírek. Hodí se i pro ty, kteří se zabývají chovem akvarijních rybek. Tato dmychadla se vyznačují plynulým prouděním vzduchu, což je pro rybky ideální. Chcete-li dmychadlo použít na zahradě, pak je nutné ho postavit na pevnou podložku nedaleko jezírka. Dmychadlo ve venkovním jezírku nebo rybníčku zajistí nejen jeho provzdušnění, ale také působí jako prevence proti zamrznutí v zimě.

Dalším možným využitím dmychadel značky Secoh jsou biologické čistírny odpadních vod (ČOV), které využívají aerobní biologické čištění vody. Na takovém principu pracuje většina domácích čistíren. Dmychadlo vpravuje vzduch pod tlakem do aeračního zařízení. Aerační zařízení pomáhá rozptylovat kyslík ve vodě tak, aby mohli probíhat biochemické procesy. V ČOV většinou běží dmychadlo neustále.

Užitečným pomocníkem je také regulátor výkonu dmychadla. S jeho pomocí nastavíte výkon až tří dmychadel v rozmezí od 30 do 95 % přesně podle Vašich potřeb. Pomůže Vám ušetřit elektrickou energii a také zvýší životnost dmychadel (zejména jejich membrán).